Στάδιο Ελευθερίας Ηρακλείου Κρήτης – Το νέο διαμάντι του στίβου

Νέα

Περισσότερες από τρεις δεκαετίες χρειάστηκαν για να ανακαινισθεί το ιστορικό στάδιο Ελευθερίας. Η αθλητική εγκατάσταση που ¨μεγάλωσε¨ γενιές αθλητών και αθλούμενων της πόλης του Ηρακλείου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής και αθλητικής ζωής της πόλης.

Ως μέλη της αθλητικής κοινότητας  είμαστε διπλά χαρούμενοι. Αφενός το στάδιο ανάκτησε την αίγλη που του αξίζει, αθλητικά, ιστορικά, πολιτιστικά και κοινωνικά. Αφετέρου ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα του αθλητικού κόσμου για τον εκσυγχρονισμό του σταδίου που έχει ως τελικό αποτέλεσμα την ασφαλή άθληση για όλους.

Το ελάχιστο που οφείλουμε να καταθέσουμε δημόσια ως Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, είναι η αναγνώριση της προσπάθειας που καταβλήθηκε τους τελευταίους πέντε μήνες από τη διοίκηση του ΕΑΚΗ και τον πρόεδρο κ.Λευτέρη Ζερβό. Το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό με επικεφαλής τον κ.Κώστα Σακαράκη αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη τους από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Σ.Δ.Υ.Η δεσμεύεται να υποστηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο τις περαιτέρω προσπάθειες των αθλητικών υποδομών της πόλης μας αλλά και ταυτόχρονα  να επισημάνει κάθε τι που φαλκιδεύει την ανάπτυξη τους.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν. Σειρά μας να χαρούμε το στάδιο αλλά και να αποδείξουμε έμπρακτα μέσα από την καθημερινή μας παρουσία ως χρήστες της αθλητικής εγκατάστασης, το σεβασμό μας απέναντι στις προσπάθειες που καταβάλλονται για να διατηρηθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Δ.Σ. Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου

 

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM