Μαραθώνιος Κρήτης – Crete Marathon 2019

Νέα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

4ου Μαραθωνίου Κρήτης 2019

 Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.
Προσοχή: Δεν θα πραγματοποιούνται εγγραφές (ηλεκτρονικές – on line & έντυπες) την εβδομάδα που προηγείται της Διοργάνωσης και την ημέρα του αγώνα.
Εγγραφές θα πραγματοποιούνται εφόσον υπάρχουν διαθέσιμές, αποκλειστικά τις ημέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Γιαλί Τζαμισί, Ακτή Τομπάζη, Ενετικό Λιμάνι Χανίων, Χανιά) στις 19/04/2019 και 20/04/2019.

Εκτύπωση ονόματος δρομέα στον Αριθμό Συμμετοχής – Bib Number

Οι συμμετέχοντες δρομείς, οι οποίοι επιθυμούν να αναγραφεί το ονομά τους στον αριθμό συμμετοχής τους – Bib Number, θα πρέπει να έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ηλεκτρονικά – on-line ως τις 24:00 ή καταθέτοντας έντυπη αίτηση στο Γραφείο της Διοργάνωση ως τις 14:00. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αναγραφή του ονόματος στον Αριθμό Συμμετοχής είναι και η οικονομική τακτοποίηση της συμμετοχής εντός των συγκεκριμένων προθεσμιών.

Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.crete-marathon.gr

β. Αυτοπροσώπως στο γραφείο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου: Κυδωνίας & Καραϊσκάκη, (Κτίριο Δημαρχείου, ισόγειο) 731 34 Χανιά.

Είδη Εγγραφής

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και

β. Ομαδικές, από 6 άτομα και πάνω. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων τα οποία θα συμμετέχουν στο ίδιο αγώνισμα (π.χ. Μαραθώνιος ή 10 χλμ.). Εγγραφή μιας ομάδας με συμμετοχή των μελών της σε διαφορετική ενότητα αγωνισμάτων (π.χ στα 5 χλμ. και στα 2,5 χλμ.), δεν θα γίνεται δεκτή και δεν θα μπορεί να καταχωρηθεί στο σύστημα των εγγραφών. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

Κατά την ομαδική εγγραφή θα πρέπει να οριστεί ένας Αρχηγός της Ομάδας, ο οποίος θα μπορεί να συμμετάσχει ο ίδιος ως δρομέας, μέλος της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα επικοινωνίας με τους διοργανωτές.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

  • Πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ και ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: Όλα τα μέλη του Συλλόγου κατά την εγγραφή τους, θα πρέπει να επιλέξουν ως είδος εγγραφής ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΡΟΜΕΩΝ
  • Στο πεδίο ΟΜΑΔΑ / ΣΥΛΛ. ΔΡΟΜΕΩΝ * θα πρέπει να επιλέξουν την επιλογή ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ και να καταχωρήσουν τον 8ψήφιο κωδικό ( SDYHER14 )
  • Θα καταχωρήσουν τα στοιχεία που απαιτούνται από την on-line  αίτηση εγγραφής και θα την υποβάλλουν.
  • Θα λάβουν αμέσως επιβεβαίωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ως μέλη του Συλλόγου που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο κωδικό που δήλωσαν.

8ψήφιος κωδικός :  SDYHER14

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο Μαραθωνίου, στο τηλέφωνο 2821777917.

γ. Εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου για όλους των 2,5 χλμ. Η εγγραφή για τον αγώνα Δρόμου για όλους 2,5 χλμ., είναι απαραίτητη ακόμη και στην περίπτωση που είναι δωρεάν (μαθητές).Για τους μαθητές η εγγραφή μπορεί να είναι δωρεάν μόνο και εφόσον πραγματοποιείται ομαδικά μέσω του σχολείου τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα, θα πρέπει να καταβληθεί το ακριβές ποσό της συμμετοχής για το συγκεκριμένο αγώνα της επιλογής του, το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της Αίτησης εγγραφής-συμμετοχής. Ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώνεται το ονοματεπώνυμό του συμμετέχοντα και ο αγώνας της επιλογής του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα Τράπεζας, είτε στην πληρωμή με Πιστωτική κάρτα είτε με κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό της Διοργάνωσης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο, θα ακυρώνεται.

Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να αποσταλεί στα γραφεία της Ο.Ε. η απόδειξη κατάθεσης με e-mail στο registrations@crete-marathon.gr, με ευανάγνωστα τα στοιχεία του συμμετέχοντα. Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης Εγγραφής. Αν δεν λάβετε στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, επιβεβαίωση εγγραφής στο e-mail που έχετε δηλώσει , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

γ. Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας :

α) Στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής Κυδωνίας & Καραϊσκάκη (κτίριο Δημαρχείου Χανιών – Ισόγειο) 73 134 Χανιά, Τηλ: 2821777917

β) Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών: Παρασκευή 19.04.2019 και Σάββατο 20.04.2019.

Το Κέντρο Εγγραφών, θα λειτουργήσει στις 19.04.2019 και 20.04.2019 στο Γιαλί Τζαμισί, Ακτή Τομπάζη, Ενετικό Λιμάνι Χανίων, Χανιά, 731 32.

logo2ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραφείο Μαραθωνίου Κρήτης
Κυδωνίας & Καραϊσκάκη,
Χανιά 731 34

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM