3ος «Μαραθώνιος Κρήτης – Crete Marathon 2018»

Νέα

 «Μαραθώνιος Κρήτης – Crete Marathon 2018»

Επίσημη Έναρξη των Εγγραφών –Παροχές Συμμετοχής.

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές θα αγωνιστούν οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον 3ο Μαραθώνιο Κρήτης στις 15 Απριλίου 2018. Με νέες περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις και το καλύτερο πανελλαδικά πλαίσιο παροχών, οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας μας, στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων Κρήτης. Η εκκίνηση θα είναι από το κέντρο των Χανίων – Δημοτική αγορά και το Ενετικό λιμάνι μέχρι τον Πλατανιά και το ιστορικό Μάλεμε, στον πιστοποιημένο από όλες τις υπερκείμενες αρχές Μαραθώνιο Κρήτης.

Ο Μαραθώνος της Κρήτης το 2018 εκτός από την πολιτιστική , κοινωνική, αθλητική και τουριστική του διάσταση με την προβολή της διοργάνωσης, στο εξωτερικό, συμπληρώνει την κοινωνική του προσφορά με δράσεις και προγράμματα που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης της Περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και τη συμμετοχή τους σε δράσεις που αφορούν στην προστασία και τη διατήρηση της Βιοποικιλότητας της Κρήτης.

Η ποικιλομορφία της ζωής της Κρήτης σε όλες τις εκφάνσεις της, η οποία απλόχερα προσφέρετε στον άνθρωπο, το φυσικό περιβάλλον αλλά και η ιδιαίτερη γαστρονομία της, είναι τα συστατικά που προσελκύουν εκατομμύρια επισκεπτών το χρόνο.

Ο Μαραθώνιος Κρήτης στην 3η πραγματοποίησή του για το 2018 στο πλαίσιο ανάπτυξης των Περιβαλλοντικών του Δράσεων για την προστασία και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας του νησιού θα προσπαθήσει να χαρακτηριστεί «Πράσινος Μαραθώνιος» με βασική κατευθυντήρια γραμμή το Πρόγραμμα

“Συμμετέχω – Τρέχω – Προστατεύω”

Στο πρόγραμμα αυτό καλούνται όλοι οι πολίτες να εγγραφούν σε ένα αγώνα δρόμου της επιλογής τους. Για κάθε δρομέα/συμμετέχοντα που θα εγγραφεί στη διοργάνωση, ένα δέντρο θα φυτευτεί σε περιοχή η οποία έχει υποστεί περιβαλλοντικές αλλοιώσεις. Όσοι θα είναι οι δρομείς που θα εγγραφούν/συμμετάσχουν στους αγώνες δρόμου της Διοργάνωσης του Μαραθωνίου Κρήτης τόσα και τα δέντρα που θα φυτευτούν για την αναδάσωση της περιοχής Κισσάμου ή και επιπρόσθετα κάποιας άλλης περιοχής που θα οριστεί, οι οποίες λόγω των προσφάτων πυρκαγιών έχουν υποστεί σημαντικές περιβαλλοντικές αλλοιώσεις .

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει φροντίσει ήδη για την προμήθεια αλλά και την φροντίδα των δενδρυλλίων που θα φυτευτούν μετά την απαρίθμηση των συμμετεχόντων και την πραγματοποίηση του 3ου Πράσινου Μαραθώνιου Κρήτης. Οι περιβαλλοντικές δράσεις της διοργάνωσης συμπληρώνονται και με δράσεις ανακύκλωσης υλικών, με γνώμονα πάντοτε την προστασία του περιβάλλοντος και

Κεντρικό μήνυμα:

“Συμμετέχω – Τρέχω – Προστατεύω”

“Με τη δική σου συμμετοχή ένα δέντρο θα φυτευτεί”

Η Οργανωτική Επιτροπή του «3ου Μαραθώνιου Κρήτης», που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών , τις παροχές συμμετοχής του Μαραθωνίου για τους δρομείς, καθώς και μία σειρά από άλλες περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις, πρωτοβουλίες και αποφάσεις που στόχο έχουν την ακόμη μεγαλύτερη κοινωνική παρέμβαση μέσα από την συμμετοχή αθλητών, φίλαθλων δρομέων αλλά και απλών πολιτών και την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της 3ης διοργάνωσης.

· Ξεκίνησαν οι εγγραφές των δρομέων σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες με την συμβολική τιμή συμμετοχής να ξεκίνα από τα 8€ για τα 2,5 χλμ. και να φτάνει για τον Μαραθώνιο δρόμο στα 20€ με πλήθος παροχών και διευκολύνσεών στις για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις παροχές συμμετοχής. Για εγγραφές ακολουθήστε τον σύνδεσμο: On-line  εγγραφή

Πλαίσιο παροχών της Ο.Ε. προς τους συμμετέχοντες:

 • Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα
 • Τεχνικό T-Shirt υψηλής ποιότητας
 • Τσάντα πλάτης
 • Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία Bib tag της My laps
 • Μετάλλιο
 • Ηλεκτρονικό δίπλωμα
 • Ατομική Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού
 • Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, σταθμοί υπηρεσιών, υπηρεσίες – παροχές πριν και μετά τον τερματισμό κλπ.)
 • Πλήρης υγειονομική κάλυψη
 • Διευκολύνσεις στις μετακινήσεις και στις διαμονές
 • Πρόγραμμα υγειονομικής υποστήριξης
 • Μουσικές εκδηλώσεις – τελετή έναρξης – λαμπαδηδρομία, δώρα και εκδηλώσεις χορηγών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης: http://crete-marathon.gr/gr/ και στο facebook.: https://www.facebook.com/cretemarathon

Από την Ο.Ε

Δείτε το επίσημο βίντεο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Κρήτης 2017 που έλαβαν χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων κατά το διήμερο 8 και 9 Απριλίου 2017 : Επίσημο Video 2017 You Tube

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου συμμετέχει στη διοργάνωση του 3ου Μαραθωνίου Κρήτης με ομαδική ΕΓΓΡΑΦΗ για τα μέλη του, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία εγγραφής:

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 • Πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ και ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:Όλα τα μέλη του Συλλόγου κατά την εγγραφή τους, θα πρέπει να επιλέξουν ως είδος εγγραφής ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΡΟΜΕΩΝ
 • Στο πεδίο ΟΜΑΔΑ / ΣΥΛΛ. ΔΡΟΜΕΩΝ * θα πρέπει να επιλέξουν την επιλογή ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ και να καταχωρήσουν τον 8ψήφιο κωδικό ( d9a8bs7x )
 • Θα καταχωρήσουν τα στοιχεία που απαιτούνται από την on-line  αίτηση εγγραφής και θα την υποβάλλουν.
 • Θα λάβουν αμέσως επιβεβαίωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ως μέλη του Συλλόγου που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο κωδικό που δήλωσαν.

8ψήφιος κωδικός :  d9a8bs7x

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

sdyher2

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM