Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου-Run to Change Diabetes με Μητσικώστα & Μαλέσκου

Νέα

Με βασικό σύνθημα: «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» έτρεξε ο Γιώργος Μητσικώστας με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου στο Run Greece Ηράκλειο, σε μία πρωτοβουλία που σκοπό είχε την ενημέρωση των Κρητικών για το διαβήτη.

Με πρωτοβουλία του Παγκρητίου Συλλόγου για το Νεανικό Διαβήτη παράλληλα με τους αγώνες Run Greece Heraklion 2017 οι συμμετέχοντες αλλά και το κοινό είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το διαβήτη αλλά και να πραγματοποιήσουν μετρήσεις σακχάρου αίματος.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες μέσω του Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου και του αντιτίμου συμμετοχής, πρόσφεραν το συνολικό ποσό των 470 ευρώ για τις ανάγκες του Παγκρητίου Συλλόγου για το Νεανικό Διαβήτη.

20170430_101914

Ο πολύ αγαπητός κωμικός ηθοποιός βρέθηκε στο Ηράκλειο και έτρεξε με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου παρέα με τη «δική» μας παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV, Ιωάννα Μαλέσκου, με ένα σύνθημα: Run to change diabetes!

neakriti-news-image (15)

Και μπορεί το Ηράκλειο να είχε «πλημμυρίσει» από τα γαλάζια μπλουζάκια των δρομέων του Run Greece, όμως πολλοί ήταν εκείνοι που φόρεσαν τα μωβ μπλουζάκια τους και έτρεξαν και στις τρεις κατηγορίες (10 χλμ., 5 χλμ. και αγώνας παιδιών 1000μ.), για να… αλλάξουν το διαβήτη!

123

Οι δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου αλλά και το κοινό, μέσα από την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Run Greece Ηράκλειο, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το διαβήτη και να μάθουν ότι η πρόληψη και η ρύθμιση του διαβήτη χρειάζεται 3 απλά γενικά βήματα στα οποία εντάσσονται η άσκηση (έστω και 30 λεπτά περπάτημα την ημέρα) και η υιοθέτηση της υγιεινής διατροφής.

20170430_123813

Όμως, στο πλαίσιο του Run Greece, ο αγαπητός κωμικός δεν παρέλειψε και να κάνει και τις απίστευτες μιμήσεις του, καλώντας τον κόσμο να τρέξει μαζί του, με τη… φωνή του αθλητικογράφου και πολιτικού, Μανόλη Μαυρομμάτη, ενώ ένα ιδιαίτερο κάλεσμα απηύθυνε στους Κρητικούς, με τη χαρακτηριστική φωνή του γνωστού αθλητικογράφου, Γιώργου Γεωργίου.

Αγκαλιά με τον αθλητικογράφο, Γιάννη Μαμουζέλο, ο οποίος όχι μόνο είπε και μια… μαντινάδα, αλλά έκανε και εκείνος μίμηση του Γιώργου Γεωργίου, ο Γιώργος Μητσικώστας προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, άφθονο γέλιο στους περαστικούς και παρευρισκόμενους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εκστρατεία ενημέρωσης για το Διαβήτη και ανανεώνει το ραντεβού για το Run Greece Heraklion 2018 με ακόμη περισσότερες συμμετοχές!

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Novo Nordisk Greece, την Μαίρη Καραγεώργου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και την Λουκία Θεοφανοπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Τύπου για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία.

Πηγή: www.neakriti.gr

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου- Νίκη Μηλιαράκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM