10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 2017

Νέα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! Η μέρα που περιμένετε όλοι πλησιάζει!

O ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, και ώρα 16.00, ανοίγουν οι ατομικές εγγραφές για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του 35ου Μαραθωνίου Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 (Μαραθώνιος Δρόμος – Αγώνας Δρόμου 10χλμ – Αγώνες Δρόμου 5χλμ Πρωί & Απόγευμα). Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι συμμετοχές στους τρεις μικρότερης απόστασης αγώνες δρόμου (5χλμ-πρωί, 5χλμ-απόγευμα & 10χλμ) αναμένεται να ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ εντός ελάχιστων ωρών από το επίσημο άνοιγμα των εγγραφών.

Ο «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής, αλλά και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η πιο «αυθεντική» διοργάνωση που περιμένουν όλοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.  ΦΕΤΟΣ, ανεβάζουμε το όριο συμμετοχών του Μαραθωνίου στους 18.500 δρομείς και έτσι ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε συνολικά σε όλους τους αγώνες μας 53.000 δρομείς όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο!

Όσοι θέλετε να ζήσετε την Αυθεντική γιορτή ζωής και να δώσετε το παρόν στο δρομικό γεγονός της χρονιάς, προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως καθώς είναι απολύτως βέβαιο ότι οι εγγραφές θα κλείσουν πολύ γρήγορα!!

Ο ΣΕΓΑΣ έχει θεσπίσει τα τελευταία χρόνια συγκεκριμένα όρια συμμετοχής για όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης, τα οποία έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Μαραθώνιος Δρόμος (συμπ. του Δυναμικού Βαδίσματος) – 18.500 εγγραφές

Αγώνας Δρόμου 10χλμ – 9.000 εγγραφές

Αγώνας Δρόμου 5χλμ Πρωί – 9.000 εγγραφές

Αγώνας Δρόμου 5χλμ Απόγευμα – 6.000 εγγραφές

Για την ικανοποίηση ατομικών εγγραφών και πιο συγκεκριμένα στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ και τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Πρωί θα διατεθεί ποσοστό 20% στο σύνολο του εκάστοτε αγώνα, ενώ για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Απόγευμα και τον Μαραθώνιο Δρόμο το ποσοστό ανέρχεται σε 60%.

Θυμίζουμε ξανά, πως o ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ έχει εξασφαλίσει θέσεις συμμετοχής σε όλα τα αγωνίσματα του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ για το 2017 σε προνομοιακές τιμές για τα μέλη του αλλά και για όσους θέλουν να συμπεριληφθούν στην αποστολή του συλλόγου.

Το online σύστημα εγγραφών στην επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Δ.Υ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (www.sdyher.gr)  θα ανοίξει ΑΥΣΤΗΡΑ για τα μέλη του Συλλόγου στις 10 Απριλίου 2017.  Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις κενές, θα καλυφθούν από μεμωνομένους αθλητές σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της διαδικασίας.

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ μπροστά στον υπολογιστή σας και ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ να κλείστε θέση στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.sdyher.gr αλλά και στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερες πληροφορίες, και νέες ανακοινώσεις

Το νέο όριο εγγραφών δημιουργεί ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Σας ευχόμαστε να είσαστε και εσείς μέρος του!

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM