Οι δρομείς των Χανίων τίμησαν τους δρομείς του Ηρακλείου

Νέα

Με δρομικές ευχές για ένα έτος γεμάτο υγιή χιλιόμετρα η δρομική κοινότητα της Κρήτης συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά με αϕορμή την ετησία εκδήλωση για την κοπή της πίτα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων.

Στη κατάμεστη αίθουσα του κέντρου ¨Ζυγός¨ το παρών μεταξύ άλλων έδωσε και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου ο οποίος τιμήθηκε απο τους δρομείς των Χανίων για την προσϕορά του στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού της Κρήτης. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου Δημήτρης Μανελάκης απο τον πρόεδρο του Σ.Δ.Υ.Χανίων Γιώργο Αλογδιανάκη ο οποίος εξήρε την αθλητική δράση του συλλόγου μας στα αθλητικά δρώμενα του νησιού.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό απο την συμμετοχή των εκατοντάδων αθλητών του Σ.Δ.Υ.Η σε αγώνες εντός και εκτός Κρήτης αλλά και εκτός Ελλάδος καθώς και απο την επιτυχημένη διοργάνωση του LoveRun Heraklion 5km η οποία το 2016 συγκέντρωσε το ενδιαϕέρον και τη συμμετοχή τουλάχιστον  1.600 αθλητών ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν κορυϕαίες αθλητικές προσωπικότητες και μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας της Ελλάδας που συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα του Ριο στο αγώνισμα του Μαραθωνίου.

Όπως ήταν ϕυσικό το ραντεβού με τους δρομείς των Χανίων ανανεώθηκε για τον Απρίλιο οπότε και θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά ο Μαραθώνιος της Κρήτης με τους αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου να δίνουν και ϕέτος το αγωνιστικό παρών στην επιτυχημένη διοργάνωση με σημείο αναϕοράς τα Χανιά.

tmp_29999-IMG_20170114_225445_161222917697

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM