Το ¨Αγαπάμε να τρέχουμε, αγαπάμε να προσφέρουμε!¨ γίνεται πράξη

Νέα

logoΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ταχ. Δ/νση : Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Ταχ.Κώδικας:71410, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ. &fax : 2810 – 215276, 215279

E-mail:  pak@otenet.gr

Ηράκλειο  23-12-2016

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το σύνθημα ¨Αγαπάμε να τρέχουμε, αγαπάμε να προσφέρουμε!¨γίνεται πράξη λίγο πριν την έλευση του νέου έτους στηρίζοντας έμπρακτα δομές που φροντίζουν παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Hρακλείου κ. Δημήτρης Μανελάκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, η πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα κα. Μαρία Αντωνακάκη και η τέως πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης κα. Ελένη Τσαντηράκη, θα λάβουν μέρος στην τελετή παράδοσης δύο (2) αναπηρικών αμαξιδίων, για τα παιδιά του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης – Πόμπιας και τα οποία προμηθεύτηκαν με τα έσοδα από την διεξαγωγή του 2ου Δρόμου Υγείας LoveRun Ηeraklion 2016.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 12:00,στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Ο 2ος Δρόμος Υγείας LoveRun Ηeraklion 2016 έλαβε χώρα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα αγάπης.Περισσότεροι από 1200 δρομείς, μεταξύ αυτών και 200 παιδιά, βρέθηκαν στη γραμμή  εκκίνησης του LoveRun Ηeraklion 2016 στην Πλατεία Λιονταριών, για να διαδώσουν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης.«Αγαπάμε να τρέχουμε , αγαπάμε να προσφέρουμε»!

Αθλητές από 18 χώρες, κορυφαίοι δρομείς, οικογένειες, ζευγάρια, παρέες,έτρεξαν τα 5 πιο ουσιαστικά χιλιόμετρα της ζωής τους.

Ο αγώνας αυτός έγινε πραγματικότητα λόγω της αμέριστης στήριξης των εθελοντών (ξεπέρασαν τους 100),επίσης όλων των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του 2ου Δρόμου Υγείας LoveRun 5km Ηeraklion 2016, με την πολύτιμη προσφορά του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα>> και του Δήμου Ηρακλείου που είχαν ρόλο συνδιοργανωτή.

Σημαντικοί αρωγοί στην επιτυχία της διοργάνωσης ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηρακλείου Κρήτης, το ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία, τοΛιμεναρχείο, ο Ερυθρός Σταυρός, οι Γιατροί του Αιγαίου ,οι εθελοντές Σαμαρείτες, το σωματείο «Είμαι ακόμα παιδί», το εθελοντικό σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., η ομάδα των ΚΑΠΗ Τάλως.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέδραμαν σε αυτό το εγχείρημα, και κυρίως, για την υπέροχη προσφορά τους και πάνω απ’όλα τους εκατοντάδες δρομείς που αγκάλιασαν την προσπάθεια στηρίζοντας με την συμμετοχή τους στον αγώνα !

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του Διοικητικού Συμβουλίου

του Κέντρου Κοινωνικής ΠρόνοιαςΠεριφέρειας Κρήτης

 

ΚΑΝΑΒΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

pkph1372

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM