“Δεύτεροι Πυργιώτιοι Αγώνες 2016, Κυριακή 3 Ιουλίου 2016”

Νέα

“Δεύτεροι Πυργιώτιοι Αγώνες 2016, Κυριακή 3 Ιουλίου 2016”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή των “Δεύτερων Πυργιώτιων Αγώνων” την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στο μαρτυρικό Τυμπάκι.

Οι αγώνες αυτοί έχουν ως σκοπό να ωθήσουν τον κόσμο, τόσο τους “ντόπιους” κατοίκους όσο και τους φίλους-τουρίστες, στον αθλητισμό, καθώς επίσης και μία κίνηση για να μάθουμε όλοι τα κάλλη του τόπου μας.

Να παρακινήσουμε τον κόσμο να συμμετάσχει σε τέτοιες διοργανώσεις! Να προσελκύσουμε κόσμο από όλα τα μέρη να έρθει να γνωρίσει τον τόπο μας! Να τρέξει κατά μήκος της παραλίας του Κόκκινου Πύργου, με την χρυσή αμμουδιά από την μια πλευρά και το βουνό του Ψηλορείτη από την άλλη. Να τρέξει στα γραφικά χωριά με τους φιλόξενους κατοίκους, την πανοραμική θέα προς το Λιβυκό πέλαγος και τους αμέτρητους ελαιώνες στο κάμπο της Μεσσαράς.

Η διαδρομή που θα γίνει έχει ως εξής:

Αγώνας 5 Χιλιομέτρων: Τυμπάκι – Κόκκινος Πύργος – Τυμπάκι.
Αγώνας 13,5 Χιλιομέτρων: Τυμπάκι – Λαγολιό – Κλήμα -Τυμπάκι.

Ακολουθούν σημαντικές οδηγίες για όλους τους ενδιαφερόμενους:

1.    Διαδρομές: -Αγώνας 13.5 χιλιομέτρων σε μικτό “τεραιν” (άσφαλτο και χωματόδρομο) με 185 μέτρα υψομετρική διαφορά. Η διαδρομή απαιτεί ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και έχει όριο τερματισμού 2 ώρες και 30 λεπτά. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 6μμ από την κεντρική πλατεία Τυμπακίου.
-Διαδρομή 5 χιλιομέτρων: μια εύκολη διαδρομή για αθλητές μικρότερων αποστάσεων αλλά και για αρχάριους και για αυτούς που θα ήθελαν απλά να περπατήσουν.
-Διαδρομή 1000 μέτρων για τους μικρούς μας φίλους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο μαθητές δημοτικού. . Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 6:05μμ από την κεντρική πλατεία Τυμπακίου.

2. Συμμετοχή θα μπορούν όλοι να δηλώσουν ηλεκτρονικά σε αυτόν τον σύνδεσμο https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=2570148e73015c892f6fbe5f26001713 αλλά και σε προκαθορισμένα σημεία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού.

3. Oι αγώνες των 13.5 και 5 χιλιομέτρων θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα παραλαμβάνουν το τσιπάκι και τον αριθμό τους την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία στην Κεντρική Πλατεία Τυμπακίου.

4. Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για τους αγώνες των 13.5 και 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η συμμετοχή για μαθητές δημοτικού είναι δωρεάν.
5. Πληροφορίες, Δελτία Τύπου και συνεχείς αναβαθμίσεις στην σελίδα μας στο Facebook στην ιστοσελίδαwww.runningcrete.com και στα τηλέφωνα 6953004642 και 6976699033.

O αγώνας θα γινει με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, του Συλλογου Μαραθονοδρομων Κρητης, του Ομιλου Υπεραποστασεων Κρητης και του Συλλογου υγειας δρομεων Ρεθυμνου.

Σας περιμένουμε όλους………

Με εκτίμηση
Πολιτιστικός Σύλλογος
Τυμπακίου

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM