Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος αγώνας βουνού Μινωικό Μονοπάτι Μύθων

Νέα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο χωριό Μύθους Ιεράπετρας ο 2ος αγώνας βουνού Μινωικό Μονοπάτι Μύθων την Κυριακή 01/03/15.
Πολλές συμμετοχές με αθλητές από όλη την Ελλάδα, λάτρεις της φύσης και του ορεινού τρεξίματος σε δυο δύσκολες από τη μιά μοναδικής ομορφιάς τοπίου από τη άλλη 12 και 26 km.
Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη διαδρομή μέσα στο πυκνό δάσος της Σελακάνου ακολουθώντας ένα ανηφορικό μονοπάτι το οποίο ήταν άρτια σηματοδοτημένο με αρκετούς σταθμούς ανεφοδιασμού και εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού σε κομβικά σημεία.
Ο πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων Ιεράπετρας με τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης και τον υπεύθυνος της διοργάνωσης Κ. Νίκο Φερετζάκη δημιούργησαν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και έδωσαν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να απολαύσουν για μία ακόμη φορά τις ομορφιές της Κρήτης αλλά και την φιλοξενία των ανθρώπων της.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου ήταν παρών στον αγώνα με αθλητές που διακρίθηκαν, καθώς στηρίζει προσπάθειες για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της Κρήτης αλλά και του ορεινού τρεξίματος γενικά.
Πρώτος τερμάτισε στη διαδρομή των 26 km ο Σηφάκης Μανώλης, ένας από τους καλύτερους δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Δουλγεράκη Ιωάννα. Στον αγώνα των 12 km πρώτος ήταν ο Μιχελακάκης Άρης που ξεκίνησε δυναμικά την αγωνιστική του δραστηριότητα μετά από αποχή 3 χρόνων ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Αχλάτη Μαρίνα.
Συγχαρητήρια στους αθλητές του Σ.Δ.Υ.Η. που πήραν μέρος στο 2ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Αφορδακό Χρυσοβαλάντη που τερμάτισε 3ος στην κατηγορία 18-39 ετών και την Καραγιαννάκη Γεωργία που τερμάτισε επίσης 3η στην κατηγορία γυναικών 18-39 ετών στον αγώνα των 12 km. Επίσης συμμετείχαν ο Μανελάκης Δημήτρης, Μανιάτης Γιώργος, Μυλωνάς Ηρόδοτος στον αγώνα των 26 km με πολύ καλές επιδόσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

katataxi

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM