Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου : Έκοψαν τη βασιλόπιτα και μοίρασαν δώρα!

Νέα

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα μέλη και τους αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου. Στο πρώτο δρομικό ραντεβού της χρονιάς αρκετά μέλη και φίλοι του Σ.Δ.Υ.Η. έδωσαν το ¨παρών¨ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου ανταλλάσσοντας ευχές για το 2015.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, η πρωταθλήτρια στίβου στα 800 μέτρα Μαρία Κλάδου, η οποία για το νέο έτος κάνει στροφή στην καριέρα της μπαίνοντας στη μάχη των 400 μέτρων, ο παλαιός πρωταθλητής και νυν προπονητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων  Μιχάλης Αφορδακός, ο αθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Άρης Μιχελακάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος είναι ενεργός δρομέας καθώς και μέλη της Διοίκησης του Ομίλου Υπεραποστάσεων  Κρήτης.

Οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν τα μέλη του Σ.Δ.Υ.Η.,  Λ.Αυγενάκης, Χ.Αγγελιδάκη και Τ. Νζέιμ, οι οποίοι και κέρδισαν την ετήσια κάρτα-μέλους του Σ.Δ.Υ.Η. μέσα από την οποία θα εξασφαλίσουν πακέτο εκπτώσεων από συνεργαζόμενα καταστήματα, δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες καθώς και το επίσημο τεχνικό μπλουζάκι του Συλλόγου.

Αρκετοί ήταν και οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς που κέρδισαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης, οι οποίοι ήταν  : Τonic GymHealth and SportsMagazi ClubDental SerguryDeals café-barKΡΑΣΑΣ εστιατόριο, Κομμωτήρια Ειρήνη Τρυφίδη, Βιοερευνητικά Εργαστήρια Α.Ε, FOX mediaNatural Hair και ΑΡΤΟ…ΠΟΙΗΜΑΤΑ Μανιάτης με την προσφορά της βασιλόπιτας. Επίσης η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον χορηγό επικοινωνίας του Συλλόγου CreteTV και την εκπομπή myforma του MyTelevision με την Ι.Μαλέσκου. H διοίκηση του Σ.Δ.Υ.Η. τους ευχαριστεί όλους θερμά για την γενναιόδωρη ανταπόκριση τους και τη στήριξη του Συλλόγου.

Δείτε τους νικητές και τα δώρα…

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου Δημήτρης Μανελάκης μεταξύ άλλων ανακοίνωσε προς τα μέλη την έναρξη εβδομαδιαίου προγράμματος ελεύθερων δωρεάν προπονήσεων καθώς και την καθιέρωση για πρώτη φορά προπόνησης υπό συνθήκες προσωπικής χρονομέτρησης, η οποία και θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο. (Το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονήσεων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.sdyher.gr )

Από το κυριακάτικο πρωινό δεν θα μπορούσε να λείψει και η προπόνηση, με τα μέλη του Σ.Δ.Υ.Η.  να πραγματοποιούν και το πρώτο ομαδικό τρέξιμο της χρονιάς στον λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου μπροστά από το επιβλητικό ενετικό φρούριο του Κούλε.

 sdyh

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM